Restoran Karaka


Restoran Karaka oduševit će Vas jelima sa roštilja koja naglašavaju tradiciju dugu više od 25 godina. Preko vikenda zabavit će Vas tamburaši koji će uljepšati večer u našem restoranu.  Ugodan ambijent i osoblje pobrinut će se da se svakako vratite isprobati što više naših jela. Punina okusa osjećaj je kojega ćete se uvijek sjećati

Restoran Galija


Restoran Galija smješten je na šetalištu gdje se pruža prekrasan pogled na Dravu. Potrudili smo se da uređenjem i ambijentom upotpunimo vaš užitak. Čarolija našeg restorana počinje tek kada otvorite jelovnik, gdje možete birati između tradicionalnih ribljih jela kao što je fiš do razne riječne ribe.et.

Restoran Vejas

U restoranu Veja's možete uživati u morskom zraku na prelijepoj i prostranoj terasi kušajući inovativna jela naših kuhara uz dašak dalmatinske i istarske tradicije te neizostavni delikatesni ćošak sa slavonskim delicijama koje će biti pravi ugođaj za vaša osjetila i nepce. Veja's je restoran koji ujedinjuje tradicionalne i domaće namirnice u kreativnu i modernu kuhinju s elegantnim ambijentom i kvalitetnim izborom vina.

SVEČANE DVORANE GARDENS

Mjesto iz snova za sve proslave, domjenke, svečane večere, krštenja, pričesti a posebice najvažniji dan u Vašem životu: Vaše vjenčanje. U našim rukama uživati ćete u Vašem danu jer uz našu stručnost i profesionalnost svaka zamisao bit' će pretvorena u djelo. Happily ever after begins here.

Loading...
Loading...